High tea

Wij zijn verheugd om een high tea voor u samen te stellen. Dit doen wij zorgvuldig en met passie voor smaken, geuren, kleuren en vormen. Over smaak valt te twisten, maar over kwaliteit niet. Daarom worden de hapjes in de high tea uitsluitend met verse en huisgemaakte producten bereid.

Menu (onder voorbehoud, er kan in de tussentijd iets gewijzigd worden):
*Ontvangst met jus d’orange.
*Diverse zoete en hartige hapjes:

-Kipbriwats -Scones met clotted cream & jam
-Lemsemmen met honing -Gevulde dadels
-Chocolate cookies/brownie -Marokkaanse koekjes
-Cupcakes/muffins -Visloempias

*Dessert.
*Inclusief onbeperkt muntthee.

Prijs: € 21,-
Tijd: 13.00 – 15.30

Om u een weloverwogen high tea te serveren, vragen wij een aanbetaling op uw reservering.
Aanbetaling: Noumidia’s High tea Sunday:
1-6 personen: aanbetaling van 21 euro
7-12 personen: aanbetaling van 42 euro
Vanaf 12 personen: aanbetaling van 84 euro

De aanbetaling dient voldaan te worden t.n.v. Eetcafé Noumidia V.O.F, op rekeningnummer 479399808 o.v.v. naam, datum. Zodra de aanbetaling is ontvangen is de reservering compleet en ontvangt u een bevestigingsmail.

Annulering of wijziging aantal personen
Tot 48 uur van te voren kan er kosteloos geannuleerd worden en wordt de aanbetaling teruggestort. Komt u met meer mensen dan gereserveerd? Minimaal 24 uur van te voren doorgeven. Komt u met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk twee uur voor aanvang het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.

Wilt u gebruik maken van ons High tea arrangement voor een bepaalde gelegenheid voor een besloten groep op een andere dag? Dat is zeker mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden en de voorwaarden.

Warm welkom
Met een lach verwelkomen wij u als hoogbezoek bij Eetcafé Noumidia. Uw tafel staat gedekt, met overheerlijkheden variërend van honing zoet tot munt fris.